In de afgelopen tijd dat we hier zijn gaan wonen hebben we al een paar bloggers op visite gehad en hebben ze een leuk stukje over ons geschreven. Hieronder een overzicht van Casa La Farfalla Bianca in het nieuws. Of op een blog. Of zelfs in een boek 😉

Ciao Tutti

We mochten een nieuwe blog schrijven voor Ciao Tutti! Dit keer over ons leventje hier in Abruzzo. Super leuk! Lees hier de hele blog.

Nieuwe blog van ons bij Bijzonder Plekje

Super leuk vinden we het als we iets over onze streek mogen schrijven! Dit keer een blog voor Bijzonder Plekje!

5 Bijzondere Plekjes in Abruzzo die je zeker niet mag missen!

Klik hier voor het hele verhaal!

13x leuke dingen doen in Abruzzo van Ciao Tutti

Wij hebben altijd al gezegd dat er meer dan genoeg te doen is voor iedereen in Abruzzo. Vanuit het perspectief van Ciao Tutti lees je in dit verhaal welke dingen zij in hun top 13 hebben staan.

Bijzonderplekje.nl

Je leest het al in de titel. Wij zijn een bijzonder plekje. En nu hebben meer mensen dat ontdekt en iets over ons geschreven. Super leuk, en bedankt voor de extra aandacht aan ons plekje. Meer lees je hier.

“Abruzzo, het groene hart van Italie”

abruzzo-groene-hart-italie
Het boek van Ingrid Paardekooper. Eindelijk, de eerste Nederlandstalige gids geheel gewijd aan deze prachtige streek!
Ingrid, de schrijfster van dit boek heeft afgelopen zomer een nachtje bij ons geslapen en ook wij worden in deze gids genoemd! Vanaf mei 2017 in de winkel!

Foodtour met Leuke Recepten

leukerecepten-abruzzo Sandra en Eric van Leukerecepten.nl zijn bij ons langsgeweest. We hebben een hele foodtour voor ze uitgestippeld hier in Abruzzo om ze met de echte Italiaanse keuken te laten kennismaken. We zijn op verschillende plekken gaan koken en proeven. Hier lees je hun verslag over deze foodtour door Abruzzo. Je kan ook het digitale magazine lezen over hun ervaringen.

Cocktailicious op visite

Bart en Caroline van Cocktailicious zijn nog bij ons op visite geweest. Deze blog hebben ze erover geschreven. En hieronder zie je nog het leuke filmpje wat ze hier maakte 🙂

Ciao Tutti

Wie kent ze niet, de bloggers / ontdekkers van Italie. Ze delen alle leuke plekken die ze vinden met hun publiek. Zo hebben ze ook een stukje over ons en de streek waar wij in wonen geschreven. Benieuwd? Lees hier de hele blog.

Mooi Son en Breugel

De plek waar we woonde voordat we ons Italiaanse avontuur aangingen. Ze hebben een leuk stukje over ons geschreven toen we net weg waren. Onze gezichtjes waren weer eventjes te zien in het Brabantse land 🙂
Bedankt De mooi Son en Breugel krant voor het leuke artikel wat jullie over ons Italiaans avontuur hebben geschreven!
krant-son-en-breugel

Dream the World

Blogster Carolien van “Dream the world” was met haar gezin bij ons op bezoek en schreef een super leuke blog over haar verblijf!
Lees hier de hele blog.