Casa La Farfalla Bianca is een Bed and Breakfast in de mooie streek Abruzzo. In deze prachtige streek maakt het niet uit welke kant je opkijkt, alles is mooi. Om deze reden hebben we onze 3 kamers ook zo ingericht dat elk van de kamers een spectaculair uitzicht heeft. De zee, het platteland en de bergen.

We hebben voor alledrie de kamers hieronder een korte beschrijving. Als je meer wilt weten over de kamers, klik dan even door op de link van meer informatie.

Il Mare
Il mare is ons meest luxe kamer en beschikt natuurlijk over zeezicht. Daarnaast heeft deze kamer een luxe badkamer met ligbad en inloopdouche. Il Mare beschikt het over een privé-dakterras waar je heerlijk kunt relaxen met een glaasje wijn en Italiaans kaasplankje na een lange dag.
Meer informatie

La Campagna
Deze kamer heeft een prachtig uitzicht over de glooiende heuvels en beschikt uiteraard over een luxe badkamer en een comfortabel tweepersoons bed.
Meer informatie

Le Montagne
Deze kamer is in grote lijnen gelijk aan “La Campagna” maar beschikt daarnaast over een balkon met uitzicht op de bergen van de Majella.
Meer informatie