Il Mare is onze topkamer! Ingericht met een mooi tweepersoonsbed. De kamer heeft zijn eigen luxe badkamer met ligbad en een inloopdouche. De kamer heeft prachtig uitzicht over zee.  Vanaf het dakterras kan je hier nog heerlijk nagenieten van een dag vol bezigheden met een lekker glaasje wijn uit de regio.

slaapkamer il Mare

slaapkamer il mare slaapkamer il mare slaapkamer il mare 3 slaapkamer il mare badkamer il mare badkamer il mare badkamer il mare 1

Kosten

Kamer
Prijs per nacht: €110,-
Kamerprijs is op basis van 2 personen per nacht inclusief uitgebreid ontbijt, toeristenbelasting en alle geboden faciliteiten.

Overig

Inchecken
De tijd die we aanhouden is 16.00 uur. Mochten er andere wensen zijn dan horen we het graag.

Vertrek
Wij verzoeken onze gasten vriendelijk om vóór 11:00 uur de kamer te verlaten. Ook hier geldt, als de wensen anders zijn kunnen we dit in overleg wellicht aanpassen.

Boekingsvoorwaarde
Wij vragen een aanbetaling van 30% van het totaal bedrag binnen 7 dagen na de reservering. Betaling van het restant dient op de dag van aankomst op onze rekening bijgeschreven te zijn of u mag contant betalen bij aankomst.

Annulering of wijziging
Een reservering kan worden geannuleerd of gewijzigd in overleg. Wilt u echter de reservering binnen 6 weken voor aankomst annuleren of is er geen andere data beschikbaar dan brengen wij 30% annuleringskosten in rekening.

Andere kamers
Bekijk ook de andere kamers van onze bed and breakfast