La Campagna is een heerlijke kamer! Ingericht met een tweepersoonsbed en prive-badkamer. Het uitzicht over de mooie heuvels vanaf deze kamer is prachtig. De kamer is zeer comfortabel ingericht.

De kamer is ook geschikt voor gezelschap met kinderen. De kinderen kunnen gewoon op de kamer erbij verblijven, wij zetten zonder problemen een bedje bij.

slaapkamer la campagna 5

badkamer la campagna 1 slaapkamer la campagna 4 slaapkamer la campagna 3 slaapkamer la campagna 2 slaapkamer la campagna 1

Kosten

Kamer
Prijs per nacht: €100,-
Kamerprijs is op basis van 2 personen per nacht inclusief uitgebreid ontbijt, toeristenbelasting en alle geboden faciliteiten.

Kinderen
Kinderen tot 3 jaar logeren bij ons gratis.
Voor kinderen van 3 tot 13 jaar vragen wij een toeslag van €25,00 p.p.p.n.
Voor kinderen vanaf 13 jaar rekenen wij het normale tarief, € 50,00 p.p.p.n.

Overig

Inchecken
De tijd die we aanhouden is 16.00 uur. Mochten er andere wensen zijn dan horen we het graag.

Vertrek
Wij verzoeken onze gasten vriendelijk om vóór 11:00 uur de kamer te verlaten. Ook hier geldt, als de wensen anders zijn kunnen we dit in overleg wellicht aanpassen.

Boekingsvoorwaarde
Wij vragen een aanbetaling van 30% van het totaal bedrag binnen 7 dagen na de reservering. Betaling van het restant dient op de dag van aankomst op onze rekening bijgeschreven te zijn of u mag contant betalen bij aankomst.

Annulering of wijziging
Een reservering kan worden geannuleerd of gewijzigd in overleg. Wilt u echter de reservering binnen 6 weken voor aankomst annuleren of is er geen andere data beschikbaar dan brengen wij 30% annuleringskosten in rekening.

Andere kamers
Bekijk ook de andere kamers van onze bed and breakfast