over-onsPiacere! Wij zijn John en Ilona

Onze Italiaanse droom

Reislustig en avontuurlijk als we samen zijn, hebben we in 2016 de deuren geopend van onze eigen B&B in Abruzzo.  Allebei hebben we veel gezien van de wereld, maar ons hart ligt in Italië. Elke keer als we weer in de streek Abruzzo zijn vliegen de vlinders als een dolle door ons buik. Daarom is dit ook onze Italiaanse droom.

Je kunt je dus misschien wel voorstellen dat , tijdens onze eerste date, de puzzelstukjes samen vielen.

Wij zijn twee jonge ambitieuze mensen die allebei geboren zijn in een ondernemers familie. Los van elkaar  wisten wij al vrij vroeg dat het onze grote droom was om ooit naar het buitenland te verhuizen om daar onze eigen onderneming te starten.

Passie voor het vak

Onze passie voor het horeca vak en het plezieren van onze gasten hebben we al jaren mogen oefenen als kastelein in een dorpscafé en manager in de cosmetica branche. Samen willen we onze gasten verwelkomen en een heerlijke vakantie bezorgen op een plek die we na een jarenlange zoektocht eindelijk hebben gevonden!

Ons doel: Iedereen die wij mogen ontvangen als gast het ultieme geluksgevoel te geven en weer herboren naar huis te laten gaan

Welkom bij B&B Casa la Farfalla Bianca!

Ontbijt geserveerd bij B&B Casa La Farfalla Bianca, Abruzzo, Italië