Waarom Abruzzo?

Waarom Abruzzo deze keer en geen vakantie naar Toscane of het Gardameer?

Waarom Abruzzo

Abruzzo en omgeving

Wijnvelden Abruzzo

Daarom Abruzzo!

Abruzzo heeft het allemaal!
Italië staat bekend op het gebied van mode en design. Ben je benieuwd naar de nieuwste mode trends van het seizoen dan is er in Abruzzo genoeg mogelijkheid om dit te ontdekken. Trendy steden zoals Chiëti en Lanciano liggen om de hoek voor een heerlijk dagje shoppen en genieten van het echte Italiaanse stadsleven.

In de buurt van Toscane kan je natuurlijk Bologna en Florence bezichtigen maar een bezoek aan Italië is pas echt compleet wanneer je een citytrip hebt gemaakt naar Rome. Maak een rit door de prachtige landschappen die Abruzzo rijk is en drink vervolgens een cappuccino op de Spaanse trappen midden in Rome. Het eten hier is geweldig en binnen acceptabele tijd ben je bij een van de restaurant waar ook Leuke Recepten is geweest tijdens ons bezoek!

Tourend door wijnvelden waan je je al snel in de Italiaanse sferen.

Begrijp me niet verkeerd. Ook de steden in Toscane, zoals Pisa en Lucca zijn prachtig. Maar heel anders vergeleken met de mooie – relatief onbekende – streek Abruzzo.

Kortom; of je nu van de bergen, de heuvels of de zee houdt. Een sportieve vakantie of even geheel tot rust wilt komen, Abruzzo heeft het en geeft het allemaal!

Waarom Abruzzo

Bergen Abruzzo

Abruzzo en omgeving

 

 

 

 

 

Hebben wij je nieuwsgierig kunnen maken en wil jij deze streek ontdekken? Stuur ons dan een reserveringsverzoek en verblijf in onze overheerlijke Bed & Breafast Casa La Farfalla Bianca